Raelyns Roulette: Q&A SUNDAY

September 25, 2016

Q&A SUNDAY

Hi my loves! As promised...I am answering your questions from my Instagram post. Let's start with the first question

Q1) "You'r an army wife right? style="background-color: white; text-align: left;">I want to know how you deal with that.
Answer: Chris is in the reserves. He has been listed for about 6 years now. I have no way to answer this except support him and if he is gone for awhile I turn to family to help me out with Landon and blogging. 
Q2) How/why did you start blogging?

Answer : I have always been passionate about fashion. I became side-tracked with the home industry and the $$$. I became comfortable but was not happy. I was let go due-to the face the  company was not doing its best. I realized...I can't go back to retail or corporate. I want to be my own voice. I want to make a living as well so I may stay home with my future kid/s and work from home.
Q3) What is the best way to connect with other bloggers or aspiring bloggers?
Answer: I quickly noticed how competitive it was to be a blogger. I luckily found Style Collective. It is a sisterhood, yes it has a monthly fee of $10 but coming from a Mama who was let get from work and free clothes don't pay the bills...this group is worth more. 
Q3) What has been your favorite thing about being a blogger so far?
Answer: This is hard because I have a few answers. The free products are wonderful of course but I love marketing for brands I BELIEVE in. It our job as a blogger to be a business and do our job. My second answer is in regards to my above answer. I have an awesome support system because blogging is HARD-WORK and I need that love from other bloggers who are on the same level as I.
 Q4) Looking to try out new foundations... do you have a favorite?
Answer: Yes, please see below images for my expensive preference and my budget friendly favorite. 
Q5) Tell us three interesting things about yourself.
Answer: 
1. My marriage is SERIOUSLY like another episode of 'I Love Lucy'
2. People are always shocked at the fact that I am left handed, so there's that. 
3.) I can dance like nobody's business. 
Q6) When do you make time to blog?
Answer: I have been blogging for nearly 7 months. I JUST barely figured out a system and communicated with my Husband this is the time/amount of time I need  to focus on my content. I have set a schedule of Sunday, Wednesday, and Friday. I usually have to schedule it because just sitting down and writing it when I would like to have it scheduled....was not working in the past.
Q7) How do you plan out your blogs and ig posts? 
Answer: I am going to have to answer this the same as question 6. 


 Whewwwww I am done! I hope you enjoyed! Let me know if you want this to be a usual Sunday post for me. You call the shots! 
 

site design by kelly christine studio